drop organics

Összetevők

Szeresd a bőrödet, meghálálja. Ápold természetes összetevőket tartalmazó natúr kozmetikumokkal.

 

Bio csipkebogyó olaj - vadrózsa olaj

Vitaminokban gazdag csipkebogyó vagy vadrózsa olaj ökologiai termesztésből. A csipkebogyó magjából hidegsajtolással előállított, esszenciális zsírsavakban (omega-3 és omega-6) gazdag, finomítatlan (szűz) olaj intenzív ápolást biztosít a száraz, hámló, repedezett, élettelen bőrnek. Halványítja a szem- és szájkörnyéken megjelenő korai ráncokat. Táplálja a bőrt és védi a környezeti tényezők káros hatásától, visszaállítja a bőr nedvesség-egyensúlyát, tonizáló, bőrnyugtató hatású. Használatával a bőr visszanyeri fényét és egészséges megjelenését. A bőrön jól eloszlik és gyorsan beszívódik.

Görögdinnyemag olaj

A görögdinnyemag olajat az általa tartalmazott egyszeresen és többszörösen telítetlen esszenciális zsírsavak (F vitamin, omega-6, omega-9) teszik értékessé. Hozzájárul a bőr savköpenyének helyreállításához, rugalmasságot kölcsönöz a bőrnek, hidratálja és védelmet nyújt számára. Egyensúlyban tartja a faggyútermelést. Finom, könnyű, nem-zsíros olaj lévén, kellemes érzetet nyújt, jó választás bármely típusú bőr ápolására, az érzékeny, törékeny bőrt is beleértve.

Jojoba olaj

A magokból kivont olaj tulajdonképpen egy folyékony viasz, mely az emberi faggyúhoz hasonlit és igen eltérő a közönséges növényi olajoktól. Különleges zsírsavakat tartalmaz és hasonlóan érdekes módon hatol át a bőrön, éspedig a szőrtüszőkön keresztül, úgy hogy nem tömiti el azokat és úgy keveredik a faggyúval, hogy egy elzáródásmentes réteget kialakítva hagyja a bőrt lélegezni. Jelentős mennyiségű polifenolt tartalmaz, melyek közül a tanninoknak köszönhető a bőr száraz érzete az olaj használata után.